PARTICULIER INTERIEUR ADVIES, ONTWERP & STYLING

INTERIEUR ADVIES, ONTWERP & STYLING

 

Op zoek naar professioneel interieur advies? 

Een interieur is een ruimte waarmee u uzelf wilt kunnen identificeren, waar u zich thuis voelt. Samen creëren wij een interieur die de zintuigen prikkelt. Een plek waar u de sleutel in het sleutelgat kunt steken en met een zucht van verlichting, kunt neer ploffen. Waar u uw geest kunt bevrijden, kunt ontspannen, veilig voelt, nieuwe energie kunt opdoen en het evenwicht tussen lichaam en geest kunt herstellen.

 

MOGELIJKHEDEN

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van uw woonhuis?
Wij bieden u advies, ontwerp en realisatie op maat! 

BASIS INTERIEUR ADVIES

INTERIEUR ONTWERP

UITGEBREID INTERIEUR ADVIES

Waarom huur ik een professional in?

Vaak weten mensen zelf al heel goed wat zij mooi vinden. Dit kan een gietvloer zijn, stalen deuren,een kookeiland of een meubelstuk met emotionele waarde. Iedereen heeft wel iets wat hij of zij graag wil terugzien in het nieuwe interieur. De kunst is om alles op elkaar aan te laten sluiten en er één geheel van te maken.

Wij begrijpen dat een interieur heel persoonlijk is. Een interieur gaat om veel meer dan alleen een ruimte, het gaat om een u. Het is uw veilige haven, een omlijsting van uw leven, een weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

Concept & ontwerp

Wij denken graag met u mee van advies tot uitvoering!

Onze projecten starten altijd met een persoonlijk inventarisatiegesprek aan huis. In dit gesprek inventariseren wij uw wensen met betrekking tot sfeer, identiteit en praktisch gebruik in een zogeheten Plan van Eisen. Dit Plan van Eisen voert de leidraad in het advies- en ontwerpproces. 

Na dit gesprek werken wij een offerte uit voor een eerste concept. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor ons Basis Interieuradvies, Interieur Ontwerp of Uitgebreid Interieuradvies. Na akkoord gaan wij aan de slag met het maken van dit concept.

Wanneer dit concept klaar is komen wij bij u terug voor een presentatie en afhankelijk van de gekozen service, een overzichtelijke kostenraming voor aankopen en realisatie van het interieurplan. Na akkoord starten wij met de realisatie van het interieurontwerp.

Voor de uitvoering van onze projecten werken wij samen met erkende vakmensen.

“We spend 87 per cent of our lives in buildings, how they are designed really affects how we feel, how we behave. Design is not just a visual thing, it’s a thought process, a skill. Ultimately design is a skill to enhance our humanity. It’s a frame for life”

Ilse Crawford 

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso