ZAKELIJK INTERIEUR ADVIES & STYLING

Het interieur is een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf, niet alleen voor gasten en klanten maar ook voor uw medewerkers en zakenpartners.

Bij zakelijke projecten kijken wij anders naar een ruimte. U wilt graag dat uw kantoor, showroom, winkel of horeca gelegenheid zich kan identificeren met uw brand en visie. Wij bieden u een interieur ontwerp op maat die de identiteit van uw bedrijf versterkt.

Een bedrijf met een eigenzinnig interieur, is een bedrijf met een missie.

Concept & ontwerp

Wij denken graag met u mee zodat de ruimte de gewenste ambiance uitademt. En een blijvende indruk achterlaat op uw gasten, klanten en zakenpartners. U kunt bij ons terecht van advies voor uw bedrijfsinterieur tot volledige realisatie van een zakelijk project.

Onze projecten starten altijd met een inventarisatiegesprek. In dit gesprek inventariseren wij uw wensen met betrekking tot sfeer, identiteit en praktisch gebruik in een zogeheten Plan van Eisen. Dit Plan van Eisen voert de leidraad in het ontwerpproces. 

Na dit gesprek werken wij een offerte uit voor een eerste concept. Na akkoord gaan wij aan de slag met het maken van dit concept.
Wanneer dit concept klaar is komen wij bij u terug voor een presentatie en een overzichtelijke kostenraming voor aankopen en realisatie van het project. Na akkoord starten wij met de realisatie van het project.

Voor de uitvoering van onze projecten werken wij samen met erkende vakmensen.

WERKWIJZE

Kunt u hulp gebruiken bij de inrichting van een zakelijk project? 
Wij denken graag met u mee van concept tot ontwerp!

INVENTARISATIE GESPREK

PRESENTATIE ONTWERP

REALISATIE PROJECT

“We spend 87 per cent of our lives in buildings, how they are designed really affects how we feel, how we behave. Design is not just a visual thing, it’s a thought process, a skill. Ultimately design is a skill to enhance our humanity. It’s a frame for life”

Ilse Crawford 

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso